Haarverlies na Radiotherapie

Bij haarverlies wat veroorzaakt wordt door radiotherapie, worden alleen de behandelde delen haarloos. In dit geval kan ik een precies op maat gemaakt haarwerk voor u maken. Wat mooi overloopt in uw eigen haar, zonder dat u verschil ziet. De bevestiging is afhankelijk van de situatie en de nog aanwezige hoeveelheid haar.

Radiotherapie, hoe nu verder?

Wanneer dit u is overkomen, is dat natuurlijk heel erg vervelend en u wilt daar zo gauw mogelijk een oplossing voor. Wat u kunt doen, is een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. U wordt behandeld in een privé salon, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. Ik kan dan uw situatie bekijken en daar een passend advies bij geven. Ook laat ik u verschillende haarwerken en haarsoorten zien, zodat we samen tot een beslissing kunnen komen. Want voor alle haarproblemen heb ik een oplossing!

In zo’n informatie gesprek, leg ik u uit wat voor haarsoorten er zijn, wat precies het verschil is en wat voor u het beste zal passen. Zo bespreek ik ook samen met u, uw wensen en geef ik antwoord op al uw vragen. Ik kan eventueel contact leggen met uw zorgverzekeraar, om te zien wat u vergoed krijgt voor een haarwerk/haaraanvulling.

Een haaraanvulling

Als u erover uit bent, wat u precies wilt, dan maak ik een mal van uw hoofd. Daarin teken ik precies af, waar u de haaraanvulling nodig heeft en hoe groot de haaraanvulling dus gaat worden. Daarna bespreek ik met u, uw wensen. Waar moet bijvoorbeeld de scheiding komen of moet er geen scheiding zijn. Ook wat de kleur en lengte van het haar gaat worden en of het haar slag heeft, krul of stijl is. Ik maak een factuur voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En ik regel de afwikkeling met de zorgverzekeraar. Ik maak gelijk een afspraak met u voor als het haarwerk klaar is. Maatwerk is 12 tot 15 weken levertijd.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.