Haarverlies na Radiotherapie

Bij haarverlies wat veroorzaakt wordt door radiotherapie, worden alleen de behandelde delen haarloos. In dit geval kunnen wij een precies op maat gemaakt haarwerk voor u maken. Wat mooi overloopt in uw eigen haar, zonder dat u verschil ziet. De bevestiging is afhankelijk van de situatie en de nog aanwezige hoeveelheid haar.

Radiotherapie, hoe nu verder?

Wanneer dit u is overkomen, is dat natuurlijk heel erg vervelend en u wilt daar zo gauw mogelijk een oplossing voor. Wat u kunt doen, is een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend advies gesprek. Wij kunnen dan u situatie bekijken en daar een passend advies bij geven. Want voor alle haarproblemen hebben wij een oplossing!

In zo’n informatie gesprek, leggen wij uit wat voor haarsoorten er zijn, wat precies het verschil is en wat voor u het beste zal passen. Zo bespreken we ook samen met u, uw wensen en geven we antwoord op al uw vragen. We kunnen eventueel contact leggen met uw zorgverzekeraar, om te zien wat u vergoed krijgt voor een haarwerk/haaraanvulling.

Een haaraanvulling na radiotherapie

Als u erover uit bent, wat u precies wilt, dan maken wij een mal van uw hoofd. Wij tekenen precies in, waar u de haaraanvulling nodig heeft en bespreken met u, uw wensen. Waar de eventuele scheiding moet komen, de kleur en lengte van het haar of het haar slag heeft, krul of stijl is. We maken een factuur voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En wij regelen de afwikkeling met de zorgverzekeraar. We maken, gelijk een afspraak met u voor als het haarwerk klaar is. Maatwerk is 12 weken levertijd.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.