Over mij

Purdey’s Hairstyling & Haarwerken  De creatieve leiding ligt in de handen van eigenaresse Purdey Bronger-de Jong. Purdey zelf is haarwerkspecialist en gespecialiseerd in het maken van haarwerken op maat. Voor cosmetische haarwensen en medische haarproblemen, alle vormen van haaruitval en kaalheid. Wat voor haarprobleem u ook heeft, bij mij bent u aan het juiste adres! Zowel maatwerk als confectie.is mogelijk.

Purdey’s Hairstyling & Haarwerken

Purdey

Purdey heeft ontzettend veel plezier in haar vak en ik voer dit met veel liefde, gevoel en passie uit. Elk mens is anders en dat maakt dit vak ook zo mooi en uniek. “Het mooiste in ons vak is om iemand nog mooier te maken dan hij of zij al is. In de spiegel zie je hoe iemand mooier wordt.”

Ik haal veel voldoening uit mensen te helpen met een haarprobleem. Ik kan overal een oplossing voor bedenken en het mooiste is als je iemand nieuw haar kunt geven. Je ziet iemand in de spiegel weer helemaal opleven en zijn of haar zelfvertrouwen terug krijgen. Dit emotioneert mij echt en hier word ik zo gelukkig van. Dit vind ik het mooiste wat er is!

 

Purdey’s Hairstyling & Haarwerken hoe het begon

Ik wist vanaf jongs af aan al, dat ik kapster wilde worden. Ik was al vroeg met krullers en borstels in de weer. En naarmate de jaren vorderde, werd dit gevoel alleen maar sterker. Ik heb  de opleiding gevolgd voor allround kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste. En een paar jaar later, ook als haarwerkspecialist. Kort om, ik ben van alle markten thuis!
Het kappersvak trok mij aanvankelijk toch meer en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende kapsalons, begon bij mij steeds meer het gevoel te kriebelen voor de droom van een eigen zaak. Ik heb uiteindelijk in oktober 2008, deze stap gewaagd. Wat ik tot op heden nog steeds met heel veel liefde, plezier en passie uitvoer.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.