Over ons

Purdey’s Hairstyling & Haarwerken bestaat uit een klein team van enthousiaste medewerkers en de creatieve leiding ligt in de handen van eigenaresse Purdey Bronger-de Jong. Purdey zelf is haarwerkspecialist en gespecialiseerd in het maken van haarwerken op maat. Voor cosmetische haarwensen en medische haarproblemen, alle vormen van haaruitval en kaalheid. Zowel confectie als maatwerk.

Purdey's Hairstyling & Haarwerken

Purdey

Purdey Bronger-de Jong heeft ontzettend veel plezier in haar vak en voert dit ook met veel liefde, gevoel en passie uit. “Het mooiste in ons vak is om iemand nog mooier te maken dan hij of zij al is. In de spiegel zie je hoe iemand mooier wordt.”

Zij wist vanaf jongs af aan al, dat zij kapster wilde worden. En naarmate de jaren vorderde, werd dit gevoel alleen maar sterker. Ze heeft de opleiding gevolgd voor allround kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste. En een paar jaar later, ook als haarwerker. Kort om, zij is van alle markten thuis! Het kappersvak trok haar aanvankelijk toch meer en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben in verschillende kapsalons, begon bij haar steeds meer het gevoel te kriebelen voor de droom van een eigen zaak. Zij heeft uiteindelijk in oktober 2008, deze stap gewaagd. Wat zij tot op heden nog steeds met heel veel liefde, plezier en passie uitvoert.

Purdey's Hairstyling & Haarwerken

Tiffany

Tiffany Schot is allround kapster en werkt inmiddels alweer een aantal jaren voor Purdey’s Hairstyling & Haarwerken. Zij is een enthousiaste, spontane en vakbekwame vrouw die met veel plezier haar vak uitoefent. Zij ziet alles wat met haar te maken heeft als een uitdaging en maakt de cliënten het graag naar de zin. Ze is altijd in voor iets nieuws en is creatief genoeg om van elk kapsel weer iets nieuws te maken.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.