De moderne en gezellige kapsalon in Hoorn

Wij zijn, naast de haarwerken die wij op maat maken voor mensen, ook een moderne en gezellige kapsalon in Hoorn. Welke haarstijl u ook heeft, kort, lang, gekruld, stijl van blond tot zwart; wij voorzien u van het juiste advies. En vertellen u welke kleur en/of haarstijl het beste bij u past. En luisteren natuurlijk vooral naar uw persoonlijke wensen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste trends, maar belangrijk is dat u een haarstijl kiest, die bij u past. Alleen daar voelt u zich prettig bij.

Wij zijn altijd in voor een gezellig praatje, de koffie en thee staan voor u klaar!

Welke producten gebruiken wij in de kapsalon

Kapsalon in HoornVoor het verzorgen en stijlen van uw haar, werken wij met KIS en Vitality’s. KIS (keratin infusion system) zorgt ervoor dat de  natuurlijke vocht of proteïne balans, van het haar,  weer hersteld wordt, zodat uw haar weer optimaal in balans is en uw haar weer glanst, soepel en veerkrachtig aanvoelt. Zodat u het haar weer mooi kunt stijlen. Om dit te kunnen bereiken, is het mogelijk om een kis kuur in uw haar aan te brengen. Dit  bestaat uit het 5 stappen systeem om zo de natuurlijke vocht of proteïne balans weer te herstellen.

Allereerst wassen wij het met een zeer reinigende shampoo, om zo het haar te ontdoen van alle vuil en afvalstoffen en eventueel aanwezige siliconen en parabenen. Daarna voeren wij een rektest uit op het haar, om te kijken wat het haar precies te kort komt, proteïne of vocht. Het haar is voornamelijk opgebouwd uit proteïne en vocht, dit zorgt ervoor dat uw haar mooi glanst, soepel aanvoelt en veerkrachtig is zodat u het mooi kunt stijlen.

Door uw haar bloot te stellen aan zon, zee, hitte, chemiscbehandelingen, wordt er vocht en proteïne aan het haar onttrokken. Hierdoor gaat het haar minder glanzen, breekt sneller af en is minder veerkrachtig. Het 5 stappen systeem zorgt ervoor de dit weer wordt toegevoegd aan het haar, zodat de balans in het haar weer wordt hersteld. Als wij de rektest hebben uitgevoerd en weten wat het haar tekort komt, dan worden de volgende drie stappen toegepast om het proteïne of vocht tekort van het haar weer aan te vullen. Na de rektest volgt een proteïne spray of vocht inbrengende shampoo. Gevolgd door een masker, een ph herstellende crème en als afsluiting een leave in crème. Met als resultaat; mooi glanzend en stevig haar!

Welke producten gebruiken wij om het haar te verven in de kapsalon

Kapsalon in HoornWij verven uw haar met de producten van Vitality’s. Wij verven voor 95% ammoniak vrij, slecht 5% van onze verf producten zit nog ammoniak in, dit zijn met name de kleuren voor zeer licht blond haar.

Wilt u goed en deskundig advies, waarbij kwaliteit, service, klantgerichtheid en vakkennis centraal staan? Bezoek dan eens onze moderne en gezellige kapsalon in Hoorn, in het centrum aan het Achterom 79E.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.