Het aanmeten en bevestigen van Clip-in Weaves

Clip-in weaves zijn reepjes of stroken haar, waaraan wij klemmetjes bevestigen, zodat je deze op een gemakkelijke manier in het haar kunt bevestigen. Op deze manier kan je op een simpele en snelle manier je eigen haar voller en/of langer maken. Ook kan je het gebruiken om een vollere staart te maken of om het haar leuk op te steken.

De reepjes haar kunnen bestaan uit elke trenzen of dubbele trenzen ( dit zijn dan twee reepjes haar op elkaar genaaid ) net wat uw haar nodig heeft. Dit hangt mede af, hoeveel eigen haar u zelf heeft en hoe lang en hoe dik het is. Natuurlijk kunnen wij u hierin adviseren.

Met deze manier van haar verlengen en/of voller haar creëren, is het wel van belang, dat u zelf, nog voldoende haar heeft om de klemmetjes aan te bevestigen.

Clip-in Weaves

Verschillende haarsoorten clip-in weaves

Wij werken met twee soorten clip-in weaves;

Clip-in weaves gemaakt van Aziatisch echt haar en clip-in weaves van 100% Europees natuurhaar ( onbehandeld )

De weaves van Aziatisch haar zijn van nature stijl en kunt u zelf in model brengen of natuurlijk stijl laten. Dit kan je eenvoudig doen, door de clip-ins in de rollers te zetten. Dit kan koud ( watergolf rollers) of warm ( carmenset ) Ook kan je het haar zelf föhnen.

De clip-in weaves zijn in verschillende kleuren en combi kleuren te verkrijgen.

Voor dit type weaves, heb je wel speciale verzorgingsproducten nodig om het haar te wassen, te verzorgen en te stijlen. Waarom dit is leggen wij uit op de pagina “Aziatisch haarwerken.”

De clip-in weaves van 100% Europees natuurhaar zijn gemaakt van onbehandeld haar en bestaan uit ‘puur’  haar. Zie ook voor verdere uitleg de pagina ” Wat zijn haarwerken

Deze weaves kan je in alle soorten haar krijgen; van blond tot zwart, gekruld, stijl of met alleen wat slag. Hierin zijn vele mogelijkheden. Dit haar kan je eventueel ook zelf föhnen of in de rollers zetten als u dat nodig vindt. Hier heeft u geen speciale producten voor nodig en kunt u gewoon wassen, met uw eigen vertrouwde shampoo. Het is wel van belang om het haar goed te verzorgen, omdat het geen voeding meer krijgt vanuit de hoofdhuid. Natuurlijk kunnen wij u hierin in adviseren.

Beide clip-in weaves meten wij op maat aan, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie. Ook leren wij u, hoe u de clip-in weaves zelf in kunt zetten en hoe u het kunt wassen en verzorgen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden in een vrijblijvend advies gesprek!

 

Clip in weaves VOOR

Clip in weaves VOOR

Clip in weaves NA

NA

Clip in weaves opgestoken

OPGESTOKEN


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.