Synthetische haarwerken

Synthetische haarwerken zijn gemaakt van kunst haar, een polyester vezel. Een synthetisch haarwerk is makkelijk in onderhoud en valt daardoor bijna vanzelf weer terug in het geknipte model. Dit is een van de redenen, waarom er een enorm kwaliteitsverschil zit tussen de drie categorieën haarwerken. Aziatisch, Synthetisch en Europees haar. Ik informeer u daar graag over. Een synthetisch haarwerk kan ik binnen een paar dagen tot een week leveren. Zo heb ik voor ieder budget een haarwerk.

Verzorging van synthetische haarwerken/pruiken

Synthetische haarwerken
Voor de verzorging van synthetische haarwerken, zijn speciale producten nodig en er is een speciale behandeling vereist. Dit komt omdat het haar gemaakt is van polyester en dit een speciale verzorging nodig heeft, zodat het haar mooi en soepel blijft. De producten die u daar bij nodig heeft zijn, een shampoo, balsem en conditioner. Natuurlijk help ik u hiermee op weg en leg u uit, hoe u het haarwerk het beste kunt wassen en verzorgen.

Ik raad u aan om eenmaal per zes weken, terug komen in de salon, zodat ik het haarwerk een speciale stoombehandeling kan geven om het haar weer mooi in model te brengen en de vezel van het haarwerk mooi en glanzend te houden. Synthetisch haar is namelijk erg gevoelig voor hitte en u kunt het niet zelf föhnen of in de rollers zetten. Hierdoor zou het haar namelijk kunnen smelten. Er zijn tegenwoordig ook synthetische haarwerken die hittebestendig zijn en u dus wel zelf kunt föhnen of in de rollers kunt zetten. Ik informeer u hier graag over, tijdens een informatie gesprek.

Garantie bepalingen

Na een strenge controle wordt het synthetische haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat, dan geeft de fabrikant , 3 maanden garantie op het haarwerk. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is geknipt (verknipt) of gekleurd. Ik ben aangesloten bij het SEMH (stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen) en ben erkend haarwerk leverancier. Zij zien er op toe, dat ik mijn werk naar behoren uit voer.

Voor mij is een belangrijk streven, om u meer (zelf) vertrouwen te geven. Met een haarwerk waarbij u zich mooi en prettig bij voelt. Voor mij staat eerlijkheid voorop, er wordt geen valse hoop gegeven of onwaarheden verteld. Mijn adviezen zijn discreet en op maat. Ik maak voor u een offerte en indien nodig, leg ik contact met uw zorgverzekeraar. Een belangrijk gegeven is, dat ik u behandel in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. U kunt bij mij een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend informatie gesprek. Dit gesprek neemt ongeveer 1 uur tijd in beslag en is geheel gratis en Synthetische haarwerken vrijblijvend.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.