Synthetische haarwerken

Mocht dit niet zijn wat u voor ogen heeft, wij werken ook met synthetische haarwerken. Synthetische haarwerken zijn gemaakt van kunst haar, een polyester vezel. Een synthetisch haarwerk is makkelijk in onderhoud en valt gemakkelijk weer terug in het geknipte model. Dit is de reden, waarom er een enorm kwaliteitsverschil zit tussen deze drie categorieën haarwerken. Wij informeren u daar graag over. Een synthetisch haarwerk kunnen wij binnen een paar dagen tot een week leveren. Zo hebben wij voor ieder budget een haarwerk.

Verzorging van synthetische haarwerken/pruiken

Synthetische haarwerken
Voor de verzorging van synthetische haarwerken, zijn speciale producten nodig en er is een speciale behandeling vereist. Dit komt omdat het haar gemaakt is van polyester en dit een speciale verzorging nodig heeft, zodat het haar mooi en soepel blijft. De producten die u daar bij nodig heeft zijn, een shampoo, balsem en conditioner. Natuurlijk helpen wij u hiermee op weg en leggen u uit, hoe u het haarwerk het beste kunt wassen en verzorgen.

Ook kunt u eenmaal per zes weken, terug komen in de salon, zodat wij het haarwerk een speciale stoombehandeling kunnen geven om het haar weer mooi in model te brengen en de vezel van het haarwerk mooi en glanzend te houden. Synthetisch haar is namelijk erg gevoelig voor hitte en kunt u niet zelf föhnen of in de rollers zetten. Het haar zou dan namelijk kunnen smelten. Er zijn tegenwoordig ook synthetische haarwerken die hittebestendig zijn en u dus wel zelf kunt föhnen. Wij informeren u hier graag over, tijdens een informatie gesprek.

Garantie voor synthetische haarwerken/pruiken

Na een strenge controle wordt het synthetische haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat, dan geeft de fabrikant , 4 maanden garantie op het haarwerk. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is geknipt (verknipt) of gekleurd. Wij zijn aangesloten bij het SEMH (stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen) en zijn erkend haarwerk leverancier. Zij zien er op toe, dat wij ons werk naar behoren uit voeren.

Een belangrijk streven is, om u meer (zelf) vertrouwen te geven. Met een haarwerk waarbij u zich prettig en mooi bij voelt. Eerlijkheid staat voorop, er wordt geen valse hoop gegeven of onwaarheden verteld. Onze adviezen zijn discreet en op maat. Wij maken voor u een offerte en indien nodig, leggen wij contact met uw zorgverzekeraar. Een belangrijk gegeven is, dat wij u behandelen in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. U kunt bij ons een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend informatie consult. Dit consult neemt ongeveer 1 uur tijd in beslag en is geheel gratis en Synthetische haarwerken vrijblijvend.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.