Haarwerken op maat

Bevestiging van een maatwerk haarwerk

Maatwerk haarwerk - HaarklemDe manier van bevestigen van een maatwerk haarwerk kan op twee manieren; een losse of een vaste bevestiging. Dit hangt mede af, van de persoonlijke situatie, of er bijvoorbeeld nog eigen haar aanwezig is of niet.

De term losse bevestiging is enigszins bedrieglijk, omdat het op deze manier ook muurvast zit en u er alles mee kunt doen, zoals sporten, zwemmen etc. Alleen met deze bevestiging heeft u de keus om het zelf op en af te zetten. Het is aan u of er mee wilt slapen of niet. U kunt het haarwerk zowel los wassen, als op uw hoofd.

Bij een vaste bevestiging, kunt u er voor kiezen, om een haarwerk met dubbelzijdig tape te bevestigen aan uw hoofdhuid. Dit kan met een milde Kleef tape zijn of met een sterk kleefende tape. Met een mild kleefende tape, kunt u het haarwerk dagelijks op en af zetten. Met een sterk kleefende tape, heeft u de mogelijkheid om het haarwerk langer op uw hoofd te laten zitten. Bijvoorbeeld twee tot drie weken. U kunt er dan ook eventueel mee slapen en douchen. Ik vertel u hier alles over tijdens een informatie gesprek. Hoe groot of klein uw haarprobleem ook is, bij mij bent u aan het juiste adres!

Verzorging van een haarwerk op maat

De verzorging van een maatwerk haarwerk is bijna hetzelfde als van uw eigen, groeiende haar. U heeft hier alleen een speciaal ontwikkelde shampoo en conditioneer voor nodig. Deze zijn speciaal gemaakt voor Europees haar. U kunt er ook gewoon wax of haarlak in gebruiken, er zijn geen beperkingen. Natuurlijk help ik  u op weg, met het wassen, föhnen en verzorgen van uw haarwerk.

De prijs van een haarwerk is geheel afhankelijk van de grootte van de mal, de hoeveelheid haar, lengte, kleur en de dagprijs van het haar. Ik informeer u hier graag over tijdens een geheel gratis en vrijblijvend informatie gesprek. Ik maak vooraf een prijsopgaaf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Garantie maatwerk haarwerk

Na een strenge controle wordt het maatwerk haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat en weet u zeker dat alles naar uw wens is gemaakt, dan gaat de garantie van 6 maanden in op eventuele gebreken die later aan het licht komen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is geknipt ( verknipt) of gekleurd.

Maatwerk haarwerk

Maatwerk Haarwerk van Europees haar


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.