Haarwerken op maat

Bevestiging van een maatwerk haarwerk

Maatwerk haarwerk - HaarklemDe manier van bevestigen van een maatwerk haarwerk kan op twee manieren; een losse of een vaste bevestiging. Dit hangt mede af, van de persoonlijke situatie, of er bijvoorbeeld nog eigen haar aanwezig is of niet.

De term losse bevestiging is enigszins bedrieglijk, omdat het op deze manier ook muurvast zit en u er alles mee kunt doen, zoals sporten, zwemmen etc. Alleen met deze bevestiging heeft u de keus om het zelf op en af te zetten. Het is aan u of er mee wilt slapen of niet. U kunt het haarwerk zowel los wassen, als op uw hoofd.

Bij een vaste bevestiging, kunt u er voor kiezen, om een haarwerk met dubbelzijdig tape te bevestigen aan uw hoofdhuid. Of d.m.v. speciale lijm het aan uw hoofd te laten bevestigen. Bij deze bevestiging dient u wel elke vijf weken, bij ons terug te komen in de salon, zodat wij het haarwerk weer los kunnen maken en zo nodig uw eigen haar kunnen knippen en kleuren om het vervolgens weer te bevestigen aan uw hoofdhuid. Wij vertellen u hier alles over tijdens een informatie gesprek. Hoe groot of klein uw haarprobleem ook is, bij ons bent u aan het juiste adres!

Verzorging van een haarwerk op maat

De verzorging van een maatwerk haarwerk is hetzelfde als van uw eigen, groeiende haar. U heeft er geen speciale producten voor nodig, u kunt gewoon uw eigen vertrouwde shampoo, conditioner, haarlak, wax etc. gebruiken. Er zijn geen beperkingen. Natuurlijk helpen wij u op weg, met het wassen, föhnen en verzorgen van uw haarwerk.

De prijs van een haarwerk is geheel afhankelijk van de grootte van de mal, de hoeveelheid haar, lengte, kleur en de dagprijs van het haar. Wij informeren u hier graag over tijdens een geheel gratis en vrijblijvend informatie gesprek. Wij maken vooraf een prijsopgaaf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Garantie maatwerk haarwerk

Na een strenge controle wordt het maatwerk haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat en weet u zeker dat alles naar uw wens is gemaakt, dan gaat de garantie van 1 jaar in op eventuele gebreken die later aan het licht komen. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is geknipt ( verknipt) of gekleurd.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.