Aziatische haarwerken (100% echt haar)

Aziatische haarwerken zijn gemaakt van 100% echt haar, dit haar is afkomstig van personen uit Aziatische landen. Dit haar is echter heel anders als Europees haar. Daarom ondergaat het haar een chemische behandeling. Dit betekent, dat de schubben laag er vanaf wordt gehaald, waardoor de haar dunner wordt en meer op Europees haar gaat lijken. Hierdoor is het makkelijker om de haren in te knopen, omdat je er geen rekening meer mee hoeft te houden, in welke richting de schubben lopen ( dakpansgewijs ). Zodoende kan er gekozen worden voor handmatig inknopen of machinaal of een combinatie hiervan. Er is confectie en maatwerk in mogelijk.

 

Verzorging van Aziatische haarwerken

Dit haar is en voelt natuurlijk ook als je eigen en echte haar. Het is alleen iets minder duurzaam en gaat ongeveer een jaar mee. Ook voor dit type haarwerk geldt, dat je er speciale producten voor nodig hebt om het te kunnen wassen. Dit komt omdat dit haarwerk een chemisch proces heeft ondergaan, waardoor de vezel en de structuur van het haar is veranderd en een speciale verzorging nodig heeft. Hiervoor is een shampoo, balsem en conditioner nodig voor Aziatische haar.

Ik kan u hierin adviseren, om te bekijken wel type haarwerk het beste bij u past.Aziatische haarwerken

Aziatische haarwerken

Garantie bepalingen

Na een strenge controle wordt het Aziatische haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat, dan geeft de fabrikant, 3 maanden garantie op het haarwerk. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is geknipt ( verknipt ) of gekleurd. Ik ben aangesloten bij het SEMH ( stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen ) en ben erkend haarwerk leverancier. Zij zien er op toe, dat ik mijn werk naar behoren uit voer.

Voor mij is een  belangrijk streven, om u meer (zelf) vertrouwen te geven. Met een haarwerk waarbij u zich mooi en prettig bij voelt. Voor mij staat eerlijkheid voorop, er wordt geen valse hoop gegeven of onwaarheden verteld. Mijn adviezen zijn discreet en op maat. Ik maak voor u een offerte en indien nodig, leg ik contact met uw zorgverzekeraar. Een belangrijk gegeven is, dat ik u behandel in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. U kunt bij mij een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend informatie gesprek. Dit gesprek neemt ongeveer 1 uur tijd in beslag en is geheel gratis en vrijblijvend.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.