Aziatische haarwerken (100% echt haar)

Aziatische haarwerken zijn gemaakt van 100% echt haar, afkomstig van personen uit Aziatische landen. Dit haar is echter heel anders als Europees haar. Daarom ondergaat het haar een chemische behandeling. De schubben laag wordt er namelijk vanaf gehaald, waardoor de haar dunner wordt en meer op Europees haar gaat lijken. Ook is het hierdoor makkelijker om de haren in te knopen, omdat je er geen rekening meer mee hoeft te houden, in welke richting de schubben lopen ( dakpansgewijs ). Zodoende kan er gekozen worden voor handmatig inknopen of machinaal of een combinatie hiervan.

Aziatische haarwerken

Verzorging van Aziatische haarwerken

Dit haar is en voelt natuurlijk ook als je eigen en echte haar. Het is alleen iets minder duurzaam en gaat ongeveer een jaar mee. Ook voor dit type haarwerk geldt, dat je er speciale producten voor nodig hebt om het te kunnen wassen. Dit komt omdat dit haarwerk een chemisch proces heeft ondergaan, waardoor de vezel en de structuur van het haar is veranderd en ook een speciale verzorging nodig heeft. Hiervoor is een shampoo, balsem en conditioner nodig voor Aziatische haarwerken.

Ook hierin kunnen wij u adviseren, om te bekijken wel type haarwerk het beste bij u past.

Aziatische haarwerken

Garantie voor Aziatische haarwerken/pruiken

Na een strenge controle wordt het Aziatische haarwerk aan u geleverd. Bent u tevreden met het resultaat, dan geeft de fabrikant, 4 maanden garantie op het haarwerk. Er wordt geen garantie gegeven op gebreken/schade door verkeerd onderhoud of gebruik, een val, stoten van het hoofd of anderszins ongebruikelijke voorvallen. Of wanneer elders onkundig is geknipt ( verknipt ) of gekleurd. Wij zijn aangesloten bij het SEMH ( stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen ) en zijn erkend haarwerk leverancier. Zij zien er op toe, dat wij ons werk naar behoren uit voeren.

Een belangrijk streven is, om u meer (zelf) vertrouwen te geven. Met een haarwerk waarbij u zich prettig en mooi bij voelt. Eerlijkheid staat voorop, er wordt geen valse hoop gegeven of onwaarheden verteld. Onze adviezen zijn discreet en op maat. Wij maken voor u een offerte en indien nodig, leggen wij contact met uw zorgverzekeraar. Een belangrijk gegeven is, dat wij u behandelen in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. U kunt bij ons een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend informatie consult. Dit consult neemt ongeveer 1 uur tijd in beslag en is geheel gratis en vrijblijvend.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.