Wat zijn haarwerken?

Purdey’s Hairstyling & Haarwerken is gespecialiseerd in het maken van haarwerken op maat van Europees haar. Voor cosmetische haarwensen en medische haarproblemen, alle vormen van haaruitval en kaalheid. Elk haarwerk is uniek.

Europees haar- Eerst wordt er een mal van het hoofd gemaakt

Eerst wordt er een mal van het hoofd gemaakt

Het haarwerk wordt in overleg met de cliënt op maat gemaakt, uitgaande van uw persoonlijke wensen. Alleen de beste materialen komen eraan te pas, dit geldt voor zowel het montuur, als voor het haar zelf, dat vanzelfsprekend van “puur” echt Europees haar is. Dit betekent dat het haar, ongekleurd is, zonder permanent en niet chemisch ontschubt is. Zo ontstaat er een neutrale basis, waar vanuit alle haarstijlen kunnen worden geknipt en gekleurd.

Purdey heeft hiervoor samengewerkt met haar nicht Saskia de Jong ( voormalig eigenaar van Hair Consultancy Bussum) , een van de beste in haar vak! Bij Saskia heeft Purdey het vak geleerd en zich zo gespecialiseerd in haarwerken op maat.

Levensduur van een haarwerk van Europees haar.

Europees haar kent een lange levensduur. Dit omdat het ” puur” haar is met de haarschubben er nog op en niet chemisch behandeld is. Het montuur is ragfijn, waardoor dit ook het kwetsbaarste gedeelte is. Ik geef u advies, hoe u het haarwerk, het beste kunt verzorgen. Maar het is en blijft een gebruiksvoorwerp de levensstijl en gebruikswijze bepalen voor een groot gedeelte de levensduur ervan. Een haarwerk gaat ongeveer zo’n 4 tot 5 jaar mee bij intensief gebruik. Afhankelijkheid van de verzorging van het Haarwerk, kan dit ook korter zijn. Maar de ervaring leert, dat de meeste mensen het 4 tot 5 jaar kunnen dragen.

Het haar is oersterk, maar kan in de loop der jaren slijten door gespleten punten en door borstelen, kammen en föhnen etc . Ik raad meestal aan, het haarwerk na ongeveer twee jaar bij te laten knopen met nieuw haar. Op sommige plekken kan namelijk slijtage zijn ontstaan, door het kammen, wassen en verzorgen van het haarwerk.

Elk haarwerk wordt helemaal met de hand gemaakt, het haar wordt haar voor haar in het montuur geknoopt en overal worden de beste materialen voor gebruikt. Hierdoor duurt het ongeveer twaalf tot veertien weken voordat het haarwerk klaar is.

Erkend Haarwerkspecialist

Ik ben aangesloten bij het SEMH (stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen) en ben erkend haarwerkspecialist en leverancier. Zij zien er op toe, dat ik mijn werk naar behoren uit voeren.

Ik doe er alles aan, om u tevreden en met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Mocht u ondanks alles, toch een klacht hebben, dan kunt u altijd bij mij terecht.

Mocht dit voor u niet voldoende zijn, dan ben ik aangesloten bij het HSBN ( haarwerkspecialist Branch Organisatie), onafhankelijke klachtencommissie. Hier kunt u , uw klacht indienen en zij zullen dit dan verder met u afhandelen. Klik hier voor de klachtenprocedure.

Voor mij is een belangrijk streven, om u méér ( zelf ) vertrouwen te geven. Met een haarwerk waarbij u zich mooi en prettig bij voelt. Bij mij staat eerlijkheid voorop, er wordt geen valse hoop gegeven of onwaarheden verteld. Mijn adviezen zijn discreet en op maat. Ik maak voor u een offerte en indien nodig, leg ik contact met uw zorgverzekeraar. Een belangrijk gegeven is, dat ik u behandel in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen.

U kunt bij mij een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend informatie gesprek. Dit gesprek neemt ongeveer 1 uur tijd in beslag en is geheel gratis en vrijblijvend.

Ik werk samen met:

Europees haar

Haarwerken


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.