Haarwerk-hoe ziet het montuur eruit

Hoe ziet een montuur van een haarwerk eruit? Dit verschilt per haarwerk, bij haarwerken op maat , kan ik samen met u bepalen hoe het montuur eruit gaat zien. Bij handgenoopte haarwerken is het montuur over het algemeen, ragfijn. Dit geeft een hele natuurlijke uitstraling en draagt heel comfortabel en prettig. Deze monturen zijn vaak gemaakt van een luxere stof/voering, waardoor het draagcomfort zeer prettig is. Zo kunnen er aan dit montuur kamklemmen worden bevestigd, zoals op de foto hieronder. Dit is voor mensen, waarbij nog voldoende eigen haar aanwezig is. Of we kunnen er een tape rand op bevestigen, waar dubbelzijdig medicinaal tape kan worden opgeplakt. Dit voor mensen die nog weinig eigen haar hebben of geheel het haar verloren zijn.

Haarwerk

Montuur van een handgeknoopt haarwerk, bevestigd op kamklemmen

Montuur van een confectie haarwerk

Bij confectie haarwerken ( niet op maat gemaakt ) kan dit op verschillende manieren zijn opgebouwd. Je hebt haarwerken die machinaal zijn gemaakt en voornamelijk bestaan uit trenzen, dit zijn reepjes haar die in het haarwerk zijn geplaatst. Dit draagt luchtig en comfortabel omdat het montuur rekbaarder is, prettig als er nog eigen haar aanwezig is. De stof/voering bestraat vaak wel uit hetzelfde materiaal en is gemaakt van polyester. Er bestaan ook confectie haarwerken die handgenoopt zijn en deze zijn dan vaak weer van een andere stof gemaakt en geven op deze manier ook weer een hele natuurlijke uitstraling.

Waar u ook voor kiest, wij kunnen u begeleiden in de juiste keuze. Samen met u, kijken wij naar de mogelijkheden, om zo samen met u te bepalen, wat het beste voor u is. Eerlijkheid staan voorop, er wordt geen valse hoop gegeven of onwaarheden verteld. Ons advies is oprecht en eerlijk! Bel of mail gerust voor een vrijblijvend advies gesprek.

Haarwerk

Montuur van een handgeknoopt confectie haarwerk, met tape rand


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.