De moderne en gezellige haarwerk salon in Hoorn

Sinds 1 januari 2019, heb ik besloten mijn moderne en gezellige haarwerk salon in Hoorn, alleen voort te zetten zonder personeel. Ik ben nu alleen nog haarwerk salon en geen gewone kapsalon meer. Dit voer ik met veel liefde, passie en plezier uit. Hier ligt mijn hart!

Welke producten gebruik ik in de haarwerk salon

Ik werk voor het verzorgen en stijlen van uw haar, met KIS en Vitality’s. KIS (keratin infusion system) zorgt ervoor dat de natuurlijke vocht of proteïne balans, van het haar, weer hersteld wordt. Zodat uw haar weer optimaal in balans is en weer glanst, soepel en veerkrachtig aanvoelt. Waardoor u uw haar weer mooi kunt stijlen. Om dit te kunnen bereiken, is het mogelijk om een kis kuur in uw haar aan te brengen. Dit bestaat uit een 5  stappen systeem om zo de natuurlijke vocht of proteïne balans weer te herstellen.

Allereerst was ik het haar met een zeer reinigende shampoo, om zo het haar te ontdoen van alle vuil en afvalstoffen en eventueel aanwezige siliconen en parabenen. Daarna voer ik een rektest uit op het haar, om te kijken wat het haar precies te kort komt, proteïne of vocht. Het haar is voornamelijk opgebouwd uit proteïne en vocht, dit zorgt ervoor dat uw haar mooi glanst, soepel aanvoelt en veerkrachtig is.

Door uw haar bloot te stellen aan zon, zee, hitte, chemische behandelingen, wordt er vocht en proteïne aan het haar onttrokken. Hierdoor gaat het haar minder glanzen, breekt sneller af en is minder veerkrachtig. Het 5 stappen systeem zorgt ervoor de dit weer wordt toegevoegd aan het haar, zodat de balans in het haar weer wordt hersteld. Als ik de rektest heb uitgevoerd en weet wat het haar tekort komt, dan worden de volgende drie stappen toegepast. Om zo het proteïne of vocht tekort van het haar weer aan te vullen. Na de rektest volgt een proteïne spray of vocht inbrengende shampoo. Gevolgd door een masker, een ph herstellende crème en als afsluiting een leave in crème. Met als resultaat; mooi glanzend en stevig haar!

Haarwerk salon

 

Welke producten gebruik ik om het haar te verven

Ik verf uw haar met de producten van Vitality’s. Ik verf voor 95% ammoniak vrij, slecht 5% van mijn verf producten zit nog ammoniak in, dit zijn met name de kleuren voor zeer licht blond haar. Daarbij is het simpelweg bijna onmogelijk, om ammoniak vrij te werken. Hierbij moet namelijk, zo’n grote kleurverandering plaatsvinden, dat het zonder ammoniak niet het gewenste resultaat zal bereiken.

Wilt u goed en deskundig advies, waarbij kwaliteit, service, klantgerichtheid en vakkennis centraal staan? Maak dan gerust een afspraak.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.