Haaruitval / tijdelijk haarverlies

Haarverlies of haaruitval kan erg vervelend zijn. Er kunnen allerlei oorzaken zijn van haaruitval waardoor u te maken kunt krijgen met haarverlies. Het kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld na zwangerschap, gebruik van medicijnen, door bepaalde ziektes of een tekort aan vitamines en mineralen. Deze oorzaken zijn enigszins makkelijk te verhelpen of gaan naar verloop van tijd zelf helemaal over. Het kan ook zijn dat het niet van tijdelijke aard is. Over de exacte oorzaken bij vrouwen, tasten medici nog in het duister. Over matige stress, milieuvervuiling? Dit is alleen nooit bewezen en het vinden van de juiste remedie is dan ook erg moeilijk.

Des al niet te min, kan het voor u erg vervelend zijn. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben

Denk aan ziekte, medicijn gebruik, erfelijke factoren. De meeste voorkomende vormen zijn; Alopecia Androgenetica en Alopecia Areata. Maar er zijn nog vele andere haarziektes. Vanzelfsprekend kunnen wij voor iedere vorm van haarverlies of tijdelijke haaruitval een haaraanvulling of haarwerk maken. We weten overal een oplossing voor te vinden.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie hierover, bel of mailt u ons dan gerust. Wij kunnen u hierin adviseren,in een geheel vrijblijvend informatie gesprek.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.