Haaruitval / tijdelijk haarverlies

Haarverlies of haaruitval kan erg vervelend zijn. Er kunnen allerlei oorzaken zijn van haaruitval, waardoor u te maken kunt krijgen met haarverlies. Het kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld na zwangerschap, gebruik van medicijnen, door bepaalde ziektes of een tekort aan vitamines en mineralen. Deze oorzaken zijn enigszins makkelijk te verhelpen of gaan naar verloop van tijd zelfs helemaal over. Het kan ook zijn dat het niet van tijdelijke aard is. Over de exacte oorzaken bij vrouwen, tasten medici nog in het duister. Over matige stress, milieuvervuiling? Dit is alleen nooit bewezen en het vinden van de juiste remedie is dan ook erg moeilijk.

Dit neemt niet weg dat dit voor u erg vervelend zijn. Misschien vindt u overal haar en blijft het steeds aan uw kleding hangen. Dit is erg vervelend en confronterend. Ik ben zeer gespecialiseerd hierin en ik help u graag met al uw vragen. Als u hiermee te maken heeft, kan het zijn dat er heel veel vragen bij u op komen en dat u bang bent om hierover te praten. Neem gerust contact met mij op, ik kan u verder helpen! U wordt behandeld in een speciaal ingerichte privé salon, waar u zich erg op uw gemak zult voelen.

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben

U kunt hierbij denken aan; ziekte, medicijn gebruik, erfelijke factoren, drugs gebruik of alcohol. De meeste voorkomende vormen van haarverlies zijn; Alopecia Androgenetica en Alopecia Areata. Maar er zijn nog vele andere haarziektes. Vanzelfsprekend kan ik voor iedere vorm van haarverlies of haaruitval een haaraanvulling of haarwerk maken. Ik weet overal een oplossing voor te vinden.

haarverlies

Donut knot met haar. Zeer geschikt voor camoufleren haarverlies

haarverlies

 

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie hierover, bel of mailt u mij dan gerust. Ik kan u hierin adviseren in een geheel vrijblijvend informatie gesprek. We bespreken dan samen, wat de eventuele mogelijkheden voor u hierin kunnen zijn.

 


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.