Contact

Purdey’s Hairstyling & Haarwerken bevindt zich aan de rand van de binnenstad van Hoorn, aan het Achterom 79E. Het grenst vlak aan de parkschouwburg en de Westerdijk. Er is makkelijk te komen met auto, fiets en openbaar vervoer. Op loop afstand van het centraal station. Neem contact met mij op. Ik help u graag!

Parkeer mogelijkheden:

U kunt het beste de auto parkeren in de parkeergarage van de parkschouwburg. Dit is onder de parkschouwburg en is op +- 2 minuten loopafstand van de kapsalon. U betaald daar pas achteraf uw geld en u hoeft zich daarom ook geen zorgen te maken of u de parkeertijd moet verlengen. Bovendien kunt u er elke ochtend, dus ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur gratis parkeren! Kunt u het niet vinden? Neem dan gerust contact met mij op.

Andere parkeer mogelijkheden zijn; achter de kapsalon, op de Westerdijk. Daar kunt u betaald parkeren, u loopt de steeg door en gaat dan rechtsaf. Dan loopt u zo tegen de kapsalon aan.

Op het Breed, kunt u ook betaald parkeren. Dit is om de hoek van het Achterom. U loopt dan alleen een klein stukje terug, richting de kapsalon.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.