Het aanmeten en bevestigen van Clip-in Weaves

Clip in weaves zijn reepjes of stroken haar, waaraan klemmetjes bevestigd worden. Op deze manier kan je het gemakkelijk in het haar plaatsen. Daardoor is het mogelijk om op een simpele en snelle manier je eigen haar voller en/of langer maken. Ook kan je de weaves  gebruiken om een vollere staart te maken of om het haar op te steken.

De reepjes haar kunnen bestaan uit elke trenzen of dubbele trenzen ( dubbele trenzen zijn; twee reepjes haar op elkaar genaaid ) net wat uw haar nodig heeft. Dit hangt mede af, hoeveel eigen haar u zelf heeft en hoe lang en dik het is. U moet het zo zien; hoe meer haar u zelf heeft, hoe meer weaves erin bevestigd moeten worden. Natuurlijk kan ik u hierin adviseren. Met deze manier van verlengen of volume creëren, is het wel van belang, dat u zelf nog voldoende haar heeft om de klemmetjes aan te bevestigen.

Clip-in Weaves

Verschillende soorten clip-in weaves

Ik werk met twee soorten clip-in weaves;

Weaves gemaakt van Aziatisch echt haar en Weaves van 100% Europees natuurhaar ( onbehandeld )

De weaves van Aziatisch haar zijn van nature stijl en kunt u zelf in model brengen of natuurlijk stijl laten. Dit kan je eenvoudig doen, door de clip-ins in de rollers te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door het haar in een carmenset te rollen. Dit wordt warm en als je dit dan een hele nacht laat intrekken, heb je de volgende ochtend een mooie slag/krul. Het haar föhnen kan ook, maar raad ik altijd af, omdat ik het daardoor pluizig vind worden. De clip-in weaves zijn in verschillende kleuren en combi kleuren te verkrijgen.

Voor deze weaves, heb je speciale verzorgingsproducten nodig om het haar te wassen, te verzorgen en te stijlen.

De clip-in weaves van 100% Europees natuurhaar 

Deze weaves kan je in alle soorten haar krijgen; van blond tot zwart, gekruld, stijl of met alleen wat slag. Hierin zijn vele mogelijkheden, maar zijn wel op aanvraag. Deze zijn namelijk niet altijd voorradig.

Dit haar kan je eventueel zelf föhnen of in de rollers zetten als u dat nodig vindt. Ook kan je het haar gewoon aan de lucht laten drogen, hierdoor valt het mooi natuurlijk. Voor deze weaves raad ik ook een speciale shampoo en conditioner aan, speciaal ontwikkeld voor Europees haar.

Hoe worden de weaves gemaakt

Beide clip-in weaves meet ik op maat aan. Dit betekent, dat ik eerst samen met u uw wensen bespreek in een informatie gesprek. Daar geef ik dan een passend advies bij. Daarna meet ik uw hoofdmaten op en bepaal de juiste kleur en lengte, om zo de weaves op maat te maken voor u. Ik naai eventueel meerdere trenzen op elkaar, om zo nog voller haar te creëren en daarna plaats ik de kamklemmen erop.

Vraag gerust naar de mogelijkheden in een vrijblijvend advies gesprek!

 

clip in weaves

clip in weaves VOOR

clip in weaves

clip in weaves NA
(Els Thorn)

clip in weaves

clip in weaves NA (Els Thorn)


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.