Clip in Weaves versus extensions

Wat kan ik mij toch verbazen over, hoeveel vrouwen nog extensions willen of nemen. Ik ben hier geen voorstander van en ik zal uitleggen waarom. Veel vrouwen willen graag langer en/of voller haar, omdat ze simpelweg niet tevreden zijn over hun eigen haar. Vaak zijn dit vrouwen met fijn en/of weinig haar. En juist voor deze groep is het zo schadelijk voor het haar. Mijn oplossing: clip in Weaves.

Hoe worden extensions in het haar bevestigd

Veel extensions worden in het haar gelijmd d.m.v een soort bontje. Dit wordt bevestigd aan een plukje van je eigen haar en zo vast gelijmd.  Zo worden er een heleboel plukjes aan je eigen haar bevestigd, zodat je haar langer en voller wordt. Er kunnen er soms honderden in bevestigd worden. Dit kan ongeveer drie maanden blijven zitten.

Mijn ervaring is, dat dit vaak verslavend werkt, omdat je nu eenmaal snel gewend raakt aan langer en/of voller haar. Ook zie je vaak dat de extensions te lang blijven zitten in het haar, waardoor er schade aan het haar ontstaat. Je haar groeit ongeveer een centimeter per maand en daardoor gaat de extension uitzakken. Het wordt zwaar en daardoor kan je haar, zeker als je fijn haar hebt, afbreken. Waardoor je zelfs in sommige gevallen kale plekken kan krijgen. Zeker als je dit al meerdere malen hebt gedaan. Met als resultaat; als je heel vaak extensions laat zetten en na een paar maanden weer laat uithalen, om dan weer opnieuw extensions in je haar te laten bevestigen en dit zo een paar jaar blijft volhouden, je op den duur bijna geen eigen haar meer overhoudt.

De oplossing: clip in Weaves

Clip in Weaves

Clip in Weaves

Mijn visie hierop is, dat je op veel vriendelijkere manieren ook je haar langer en/of voller kan maken. Bijvoorbeeld d.m.v clip in Weaves. Dit zijn stroken of reepjes haar, waar kamklemmetjes worden aan gezet, zodat je deze gemakkelijk in je eigen haar kan bevestigen. Zo kan je ze zelf heel gemakkelijk in en uit halen en ben je ook niet verplicht om de clip in Weaves s’ nachts te dragen. Ook hoef je ze niet elke dag te dragen, als je dat niet wilt. Je kan de clip in Weaves in zetten wanneer jij dat wilt en daar zin in hebt. Maar dagelijks gebruik kan natuurlijk ook.

Op deze manier richt je helemaal geen schade toe aan  je eigen haar. Dit komt omdat, je de clip in Weaves er zelf uit kunt halen en er ook niet mee slaapt . De clip in Weaves gaan, afhankelijk van het gebruik en de levenswijze van de klant ongeveer een half jaar tot een jaar mee, voordat je eventueel weer nieuwe nodig hebt.

Een andere oplossing: Trenzen/Weaves

Een andere manier of oplossingen  voor langer en/of voller haar is, dat je deze reepjes of stroken haar in je haar laat naaien. We maken dan een dun vlechtje van je eigen haar, waaraan deze stook haar dan wordt bevestigd/genaaid. Zo kan je meerdere trenzen/Weaves in je haar laten bevestigen om zo langer en/of voller haar te kunnen krijgen.

Trenzen/Weaves

Trens in haar genaaid

Op deze manier richt je ook minder en weinig schade toe aan je haar, omdat je de weaves aan een relatief groot oppervlak bevestigd.  Dit kan ongeveer zes tot acht weken blijven zitten, om ze dan eventueel weer opnieuw in je haar te laten bevestigen. Je kan ze ook een keer of soms zelfs twee keer hergebruiken. Met deze manier van bevestigen moet je wel met de  Weaves slapen en ook op je hoofd wassen.

Mijn conclusie; als je langer en/of voller haar wilt kies voor clip in Weaves of trenzen! Bel gerust en laat je adviseren door ons. 0229 210410

Reageren niet meer mogelijk.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.