Brandwonden of littekens

Als u Brandwonden/littekens hebt, kan dit erg vervelend en belastend zijn. Er komt op deze plekken immers geen haar meer terug. Hier is ook een oplossing voor.

Wat zijn de mogelijkheden met brandwonden/littekens

Branwonden/littekens zijn zeer goed te camoufleren met een haaraanvulling of haarwerk. Op deze kale plekken, groeit namelijk geen haar meer, omdat de haarwortels en de haarzakjes zijn beschadigt of helemaal niet meer aanwezig zijn. Wij kunnen het haarwerk precies op maat maken, zodat het geheel overloopt in uw eigen haar. Wij passen de kleur aan op uw eigen haarkleur, zodat je geen verschil ziet en de gehele plek gecamoufleerd is.

De manier van bevestiging van een haarwerk of haaraanvulling is geheel afhankelijk van de situatie en bespreken wij met u. Met een medische indicatie, kunt u de kosten gedeeltelijk of soms geheel vergoed krijgen.

Brandwonden /littekens en een gedeeltelijke haaraanvulling

een gedeeltelijke haaraanvulling op kamklemmen

 

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden in een geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U wordt ontvangen in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. Wilt u meer informatie of graag een keer langskomen, bel of mail dan gerust!


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.