Brandwonden of littekens

Als u Brandwonden/littekens hebt, kan dit erg vervelend en belastend zijn. Er komt op deze plekken immers geen haar meer terug. Hier is ook een oplossing voor.

Wat zijn de mogelijkheden met brandwonden/littekens

Brandwonden/littekens zijn zeer goed te camoufleren met een haaraanvulling of haarwerk. Op deze kale plekken, groeit namelijk geen haar meer, omdat de haarwortels en de haarzakjes zijn beschadigt of helemaal niet meer aanwezig zijn. Ik kan het haarwerk precies op maat maken, zodat het geheel overloopt in uw eigen haar. Ik pas de kleur aan op uw eigen haarkleur, zodat je geen verschil ziet en de gehele plek gecamoufleerd is.

De manier van bevestiging van een haarwerk of haaraanvulling is geheel afhankelijk van de situatie. Is er nog genoeg haar rondom de plek aanwezig, dan kan er eventueel gekozen worden voor een gedeeltelijke haaraanvulling op kamklemmen. Zoals hieronder op de foto is afgebeeld. Een andere mogelijkheid is, dat alleen de kale plek wordt opgevuld met haar, d.m.v. een bevestiging op tape. Dan kan ik het haarstuk, precies in deze plek plakken. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunt u dit dagelijks afzetten of voor een wat langere tijd op uw hoofd dragen.

Wat ook van belang is; waar de kale plek zich bevindt op de hoofdhuid. Als dit bijvoorbeeld, bovenop het hoofd is, dan kan er ook voor een confectie haarwerk gekozen worden. Als de plek zich bevindt aan de zijkant of aan de achterkant van het hoofd, dan is het lastiger om een confectie haarwerk te nemen en dan zal de enige oplossing een maatwerk haarwerk zijn. Tijdens een informatie gesprek, bekijk ik uw situatie en geen advies wat voor u de mogelijkheden zijn en de beste oplossing is.

Brandwonden /littekens en een gedeeltelijke haaraanvulling

een gedeeltelijke haaraanvulling op kamklemmen

 

Ik bespreek graag met u de mogelijkheden in een geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ik ontvang u in een privé ruimte, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen. Met een medische indicatie, kunt u de kosten gedeeltelijk of soms geheel vergoed krijgen. Wilt u meer informatie of graag een keer langskomen, bel of mail dan gerust!


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.