Het aanmeten van trenzen/weaves

Trenzen/Weaves zijn reepjes of stroken haar die in je eigen haar worden genaaid, om zo langer en/of voller haar te creëren. We maken een dun vlechtje in uw eigen haar, om daar de trens/weave aan te bevestigen. Deze kunnen bestaan uit enkele trenzen ( een reepje haar ) of dubbele trenzen ( twee reepjes haar op elkaar genaaid ) dit hangt mede af, wat voor soort volume u wenst en wat voor soort haar u zelf heeft. Natuurlijk kunnen wij u hierin adviseren.

 

De trenzen/weaves zijn gemaakt van Aziatisch haar en zijn in verschillende kleuren en lengtes te verkrijgen. Wij stemmen dit af op uw eigen haar kleur of kunnen zo nodig de kleur nog aanpassen. Wij kunnen u daar tijdens een persoonlijk advies gesprek, alles over vertellen en daarin adviseren. Zo kunnen wij dan samen met u bepalen, hoeveel u nodig heeft in het haar.

Leversduur trenzen/Weaves

De trenzen/weaves blijven, afhankelijk hoe hard uw eigen haar groeit, ongeveer 6 tot 8 weken in het haar zitten. Omdat uw eigen haar natuurlijk groeit, zullen de trenzen/weaves naar verloop van tijd losser gaan zitten en dan is het nodig om ze los te maken en ze eruit te halen. Dan zullen wij uw eigen haar weer wassen, zo nodig, knippen en/of verven en daarna de trenzen weer opnieuw in het haar naaien. De trenzen gaan ongeveer vier tot zes maanden mee en u kunt ze dus hergebruiken. Wij geven u advies, hoe u er het beste mee om kunt gaan, maar het is en blijft een gebruiksvoorwerp, de levensstijl en gebruikswijze bepalen voor een groot gedeelte de levensduur ervan. U heeft voor het wassen en verzorgen van de trenzen/weaves wel speciale producten nodig om het haar mooi te houden. Wij kunnen u hierin adviseren.

Wilt u meer weten over trenzen/weaves? Neem gerust contact met ons op, voor een persoonlijk advies gesprek.


Neem contact op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.